Autor: A.B.
Datum objave: 14.12.2013
Komentari:


ADRIEN BORNER VS MARCOS MAIDANA

Hoće li Borner opravdati svoj status?

Bornera mnogi smatraju velikanom boksa. Vrlo mlad postigao je zavidne rezultate te tako upisao 27 pobjeda od kojih su 22 bile dobivene nokautom.

Iako njegovi rezultati govore dovoljno o njemu mnogi stručnjaci smatraju da ta pompa oko njega nije opravdana jer do sada nije pobijedio niti jednog uistinu jakog protivnika. Prema njima ovaj 24-godišnjak mora se još mnogo iskazivati kako bi ga se svrstalo među velikane boksa.

Kako bi se dokazao borbu sa Marcosom Maidanom ne samo da treba dobiti več treba dominirati cijelo vrijeme. Na taj bi način dobio simpatije onih koji prozivaju njegov veliki uspjeh bez dobrih temelja.

Maidan nema toli dobre rezultate kao Borner no borio se protiv velikih imena stoga će biti dobar protivnik Borneru koji je do sada bio nepobjediv.


Stručnjaci pišu da je talent Bornera neupitan no samo talent nije dovoljan da bi postao boksačka zvijezda kao što je to Manny Pacquiao.

Ukoliko Borner bude poražen postoji mogućnost da nikada i ne dobije priliku zauzeti mjesto među boksačkim velikanima.

Svjetski velteraški WBA prvak Adrien Broner braniti će pojas u borbi koja će se održati večeras sa Marcosom Maidaneom u američkom San Antoniu.

Glavne borbe:

Adrien Broner vs Marcos Maidana (za WBA velter naslov)

Keith Thurman vs Jesus Soto Karass (za WBA interim velter naslov)

Leo Santa Cruz vs Cesar Seda (za WBC superbantam naslov)

Beibut Šumenov vs Tamas Kovacs (za WBA poluteškaški naslov)

1512
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, WBA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije