Autor: dh
Datum objave: 16.01.2021
Komentari:


Alen Babić ide na operaciju: U ringu me nema barem do ljeta

Prvo je nadjačao Shawndella Wintersa, pa Nialla Kennedyja, a godinu je zaključio protiv Toma Littlea.Hrvatski boksač Alen Babić (30) objavio je na društvenim mrežama kako će zbog ozljede pauzirati do ljeta. 


Naime, Savage vuče ozljedu desnog ramena od zadnje borbe protiv Toma Littlea. 


Babić se putem društvenih mreža javio svojim fanovima:

'Moja #savagearmy, obavještavam vas da me neće biti u ringu barem do ljeta. Za nekoliko dana me očekuje operacija desnog ramena, ozljeda koju vučem od zadnje borbe s kojom se nisam mogao pomiriti te sam trenirao svaki dan.


Što je bol bila jača to sam ja jače trenirao ali postalo je nepodnošljivo pa sam otišao najboljem liječniku kojeg poznajem Tadiji Petroviću koji je kroz nekoliko minuta shvatio težinu ozljede te smo nakon MR slike dogovorili operaciju. 


Kao i do sad, učim isključivo na svojim pogreškama pa sljedeći put neću izgubiti dva mjeseca zbog 'hrabrosti'. Krećem opet ispočetka...


Savage'.

Babić je lani bio sjajan i svaku je priliku sjajno iskoristio. Pandemija koronavirusa malo je poremetila Savageove planove, ali to na njega nije previše utjecalo, jer je sve tri pobjede izborio nokautom.

Prvo je nadjačao Shawndella Wintersa, pa Nialla Kennedyja, a godinu je zaključio protiv Toma Littlea. 

Hrvatski profesionalni boksač nastavio je tako uspješan niz te sada ima ukupno šest pobjeda, svih šest je trijumfirao nokautom. 

Otočki su mediji zavoljeli Alena i daju mu prostora zbog načina kako boksa, ali i zbog njegove osobnosti.

Alen je svoju sedmu profesionalnu pobjedu trebao tražiti protiv Erica Moline na priredbi 30. siječnja u predborbi uoči meča između Povetkina i Whytea. 


Nedavno je objavio kako bi se ta borba mogla održati tek u ožujku, ali sada je te planove ostavio za ljeto.


653
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Alen Babić
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije