Autor: Admin
Datum objave: 01.10.2012
Komentari:
0,00


ALEXANDER POVETKIN ŽELI WLADIMIRA KLITSCHKA

Veliki boksački okršaj u 2012.

WBA prvak u teškoj kategoriji Alexander Povetkin je preksinoć upisao još jednu pobjedu i obranio naslov, u 2013. želi napasti super prvaka Wladimira Klitschka..

 

Alexander Povetkin se s novim trenerom Kostya Tszyjuom prezentirao u najboljoj formi u subotnjoj borbi u Sporthalleu u Hamburgu u Njemačkoj kada je pobrijedio Hasima Rahmana. Rahman je izdržao tek dvije runde dok ga Rus nije torpedirao.

 

 

 

Povetkin je s Rahman brzo preuzeo kontrolu, i nakon odličnog lijevog krošea i serije jakih udaraca Rahman je bio nestabilan na nogama. Povetkin je zatim pritisnuo protivnika koji se nije mogao obraniti. Sudac je prekinuo borbu u drugoj minuti u drugoj rundi.

 

„Wladimir Klitschko će se boriti s Mariuszom Wachom iz Poljske. Pobjednik te borbe se mora boriti s Alexanderom do kraja veljače.“ – rekao je Kalle Sauerland.

 

Povetkin se nada da može pobijediti Wladimira.

 

„Želim se boriti s Wladimirom. Borba mene i njega bi bila dosta zanimljiva za gledati.“ – rekao je WBA prvak.

2080
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Wladimir Klitshcko, Alexander Povetkin, WBA
Komentari
# 6 Dana 17.10.2012 - 22:59 razor ... je rekao/la:
Verujem da ce rus iznenaditi svet.....
 
# 5 Dana 02.10.2012 - 00:44 jakov ... je rekao/la:
ovaj put moram protiv sebe i zajedno sa neznalicama kriviti dugačke ruke za svu jalovost apsolutne kategorije naime držim da bi povetkin od dva metra visine pobjedio oba brata.ali i babina greda od dva miljona stanovnika bi imala više budala od zagreba i splita zajedno, rahman je jednom pobjedio lenoxa a on je bio --- ma kome ja pričam.
 
# 4 Dana 01.10.2012 - 17:44 djuklaga ... je rekao/la:
jos jedan lagani trenign za klicka ovaj ce gore proci od hayea
 
# 3 Dana 01.10.2012 - 15:11 ko ... je rekao/la:
Povetkinov stil boksa mi se svidja momak fino boksa ali za Wladimira cini mi se tesko mozda njegovim stilom ali to mora biti jos puno agresivnije zato ne mislim da su mu neke velike sanse ali neka proba
 
# 2 Dana 01.10.2012 - 15:05 Miko ... je rekao/la:
Mnogi prijete...no kad dodje borba...apsolutno nista.
 
# 1 Dana 01.10.2012 - 12:35 badr ... je rekao/la:
Povetkin nema niti teoretske šanse sa Wladimirom..Prije svega jedva je dobio Marka Hucka, momka koji je promjenio kategoriju, a sad bi da se bori sa Wladimirom...Pratio sam njegove nastupe i kratko rečeno,Wladimir se neće ni oznojiti protiv njega !
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije