Autor: dh
Datum objave: 21.12.2020
Komentari:


Antonio Plazibat nakon poraza: Katastrofa, nisam radio ništa. Loša večer za mene i Badra

Solinjanin je uzvratnom okršaju protiv francuskog borca, kojeg je lani u lipnju pobijedio u svom debiju za Glory, izgubio podijeljenom odlukom sudaca nakon dodatne, četvrte rundeNajbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat poražen je u polufinalu teškaškog turnira četvorice od Francuza Nordinea Mahieddinea. 


Solinjanin je uzvratnom okršaju protiv francuskog borca, kojeg je lani u lipnju pobijedio u svom debiju za Glory, izgubio podijeljenom odlukom sudaca nakon dodatne, četvrte runde.

Antonio se nakon poraza javio svojim fanovima putem Instagram storya. 


'Ono je bila katastrofa. Borio sam se kao k*rac, izgledao sam kao sporo g*vno. Nisam radio ništa, praktički sam prepustio pobjedu. Nije me ništa poremetilo što me on uzdrmao i što me bacio na pod, u nokdaun. Jednostavno sve je bilo loše, borio sam se nikako od početka do kraja', poručio je Antonio i dodao:


'Nema se ništa dobro za reći. Užasno loša večer za mene i Badra. Naj*bali smo i ja i on ovaj put. Što ćeš, to je život, idemo dalje. Hvala svima puno što su poslali lijepe poruke, što ste stali uz mene i ohrabrili me. Hvala svima što ste gledali. Što da kažem, sj*bao me očito YouTube. Previše sam snimao za YouTube, postao sam Influencer (smijeh)'.

418
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, Antonio Plazibat
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije