Autor: Admin
Datum objave: 22.03.2013
Komentari:
0,00


ARGENTINA CONDORS VS ASTANA ARLANS

Sep protiv Peralte

Neustrašivi Argentina Condorsi dočekuju Astana Arlans iz Kazakstana u Benos Airesu, Hrvoje Sep boksa u četvrtom meču...

 

Zadnji meč prvog kola četvrtfinala održati će se u Buenos Airesu gdje će u subotu 24. ožujka Astana Arlans napasti domaćine Argenentina Condorse. Pet borbi je dogovorena a u jednoj od njih će se naći i naš Hrvoje Sep.

 

U poluteškoj kategoriji Hrvoje Sep će se boriti protiv olimpijca, argentinskog boksača, Yamila Peralte. Peralta je sve samo ne lagan protivnik za našeg Sepa. U ovoj sezoni Yamil je nastupio u pet mečeva i u svim mečevima je slavio.

 

 

 

Peralta ima duge ruke, dobar je na distanci, međutim pred njim je također opasan Sep, možda njegov najžešći protivnik u dosadašnjim nastupima. Hrvoje Sep je također neporažen u ovoj sezoni i vjerujemo da će tako i ostati.

 

„Bit će ovo važan meč i za Peraltu i za mene. Radi se o odličnom boksaču, dosta temperamentnom i emotivnom, koji mi ipak ne djeluje kao svjetska klasa. Želim reći da sigurno nije nepobjediv. Što Peralta bude bolji suparnik, to ću ja biti uporniji. A što dalje putujem na meč, to mi je pobjeda draža“- izjavio je Hrvoje Sep nakon posljednjeg treninga s Leonardom Pijetrajem, koji je također krenuo u Buenos Aires.

1606
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, WSB, Hrvoje Sep
Komentari
# 1 Dana 24.03.2013 - 17:00 andrasic ... je rekao/la:
Samo naprijed možeš ti to...
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije