Autor: dh
Datum objave: 28.01.2021
Komentari:


Bliži se dogovor za boksački spektakl između Joshue i Furyja

Bobu Arumu je poslan prijedlog ugovora i to je pozitivan pomak u dogovaranju borbe - kaže Eddie HearnBoksački meč za apsolutnog prvaka svijeta između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja mogao bi uskoro dobiti i službenu potvrdu. 


Naime, Joshuin promotor Eddie Hearn je Furyjevim predstavnicima poslao prijedlog ugovora te tako učinio prvi korak prema realizaciji dugo najavljivanog okršaja.

- Bobu Arumu je poslan prijedlog ugovora i to je pozitivan pomak u dogovaranju borbe. Čekamo njihove komentare i zahtjeve, a onda možemo dogovoriti mjesto sastanka. Nadamo se da ćemo u iduća dva tjedna nešto potpisati - kazao je Eddie Hearn.

Borba između Joshue i Furyja mogla bi se dogovoriti za lipanj, a kao mjesto održavanja priredbe spominju se Saudijska Arabija, Katar, UAE (Dubai i Abu Dhabi), SAD, Australija i Singapur.

Izgleda kako se bliži dogovor borbe za apsolutnog prvaka. Vjerojatno je obavezni WBO izazivač Oleksandr Usyk odlučio popustiti, te bi uz neke određene uvjete, mogao prihvatiti borbu protiv Joea Joycea za privremeni pojas prvaka.

296
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Tyson Fury, Anthony Joshua
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije