Autor: dh
Datum objave: 01.02.2021
Komentari:


Chimaev nije gledao nijednu Edwardsovu borbu: Nema tu ništa posebno

Dosad još nisam vježbao za borbu na pet rundi. Sad zbog toga duže treniram - kazao je KhamzatOkršaj između Khamzata Chimaeva i Leona Edwardsa dogovoren je za 13. ožujka i predvodit će Fight Nighta 187 priredbu.


Chimaev se oporavio od COVID-19 zbog čega je i otkazao borbu koja se trebala održati u prosincu. Žestoko trenira i priprema za meč protiv Britanca.

- Ponovno sam na sto posto. Svaki dan naporno treniram, snaga i kondicija je trenutačno najvažnija. Dosad još nisam vježbao za borbu na pet rundi. Sad zbog toga duže treniram - kazao je Khamzat Chimaev.

Otkrio je kako dosad još nije proučavao Edwardsa, nije pogledao niti jednu njegovu borbu.

- Još nisam gledao njegove borbe. Dosad sam vidio samo neke djeliće meča gdje ga je Usman prebio, nešto malo na YouTubeu. Onako kako ga je Usman pobijedio, ja ću ga demolirati. Edwards nema ništa posebno, a nema ni moć nokauta. Dominirat ću protiv njega i protiv Usmana. I to uskoro - istaknuo je Khamzat Chimaev i dodao:

- Želim ga razbiti, uništiti, skinuti mu glavu s ramena. Sakupljam sve glave, a trenutačno ih imam devet. Uskoro stiže deseta. Nastavljam ih skupljati...

392
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije