Autor: dh
Datum objave: 17.12.2020
Komentari:


Conor McGregor donacijom spasio dvoranu od zatvaranja

Spasio je našu malu zajednicu. Ne mogu vam riječima opisati što je sve učinio za nas. Znam da se o njemu ponekad i loše piše, a o ovome se uopće ne izvještava - rekao je Philip MulpeterConor McGregor
nije mogao ostati po strani kada je doznao da se dvorana SBG-ove podružnice u irskom mjestu Portarlingtonu zbog dugova mora zatvoriti.


Slavni MMA borac odmah je priskočio u pomoć i svojom donacijom spasio da je vlasnik ogranka slavne dvorane Philip Mulpeter potpune ne zatvori.


'Prisiljeni smo zatvoriti vrata naše dvorane' pisalo je u objavi na Instagramu SBG-ove podružnice.


Philip Mulpeter zahvalio se trenerima i osoblja te naglasio kako je pandemija koronavirusa ugasila njihov projekt.


- Nakon svakog 'lockdowna' bilo je sve teže vratiti ljude u dvoranu. Izgubila se rutina i brojke su počele padati. Svaki put kada smo morali zaključati vrata dug je bio sve veći. Naš najmodavac nije htio čekati i odlučili smo zatvoriti dvoranu - kazao je vlasnik ogranka dvorane u kojoj je počeo trenirati Conor McGregor.

Poruka je stigla da bivšeg UFC-ova prvaka koji je odmah krenuo u akciju i osigurao novac kojim je dvorana spašena od zatvaranja. 


Ne zna se o kojoj je iznosu riječ, ali Mulpeter je izjavio kako se sada ne trebaju brinuti barem godinu, dvije.

- Gotovo sam zaplakao. Nisam znao što bih mu rekao, ali znam da ću mu zauvijek biti zahvalan. Spasio je našu malu zajednicu. Ne mogu vam riječima opisati što je sve učinio za nas. Znam da se o njemu ponekad i loše piše, a o ovome se uopće ne izvještava - rekao je Philip Mulpeter i podvukao:


-  A Conor ovo stalno radi. Nije od onih koji traže zahvalnost, kao ni pozornost medija za ovakve poteze.


Sljedeću godinu UFC otvara borilačkim spektaklom između Conora McGregora i Dustina Poiriera

Uzvratni okršaj dva vrhunska MMA borca održat će se 23. siječnja na UFC 257 priredbi.Objavljuje SBG PortarlingtonPonedjeljak, 14. prosinca 2020.


299
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: Zanimljivosti, Conor McGregor
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije