Autor: dh
Datum objave: 01.02.2021
Komentari:


Dustin Poirier želi biti prvak: Neka se prvo njih dvojica bore, ja mogu čekati

Mnogo je kandidata za borbu koja bi donijela novog prvaka u lakoj kategoriji. Jedan je gotovo siguran



Dustin Poirier je pobjedom protiv Conora McGregora postao prvi izazivač na UFC-ovoj ljestvici lake kategorije. 


Aktualni prvak Khabib Nurmagomedov mogao bi uskoro potvrditi svoj odlazak u mirovinu, te napustiti pojas. 


Mnogo je kandidata za borbu koja bi donijela novog prvaka u lakoj kategoriji. Jedan je gotovo siguran - Dustin Poirier.

- Sada je meta na mojim leđima. Bivši sam privremeni prvak i upravo sam pobijedio Conora McGregora. Preda mnom je samo jedan borac Khabib Nurmagomedov koji se možda više nikada neće boriti - kazao je Poirier i dodao:

- Drugi borci žele se uspinjati na ljestvici, ali moraju pobijediti mene. Smatram kako sam neokrunjeni kralj ove divizije, a ako je Khabib završio onda sam ja najbolji. Prvak!

Pojas prvaka je još uvijek u vlasništvu neporaženog Dagestanca, a izgleda kako UFC želi organizirati borbu između Poiriera i Michaela Chandlera. 


No Diamond nije za tu borbu, a slično razmišlja i Justin Gaethje, koji je zaprijetio odlaskom iz UFC-a bude li Chandler odmah dobio priliku napasti naslov.

- Želim biti svjetski prvak, a Charles Oliveira je borac koji je zaradio svoju priliku. Žele li Chandlera u meču za naslov, neka se za to mjesto bori protiv Oliveire. Ja ću  čekati - kazao je Dustin Poirier te iznio svoje mišljenje u vezi trilogije protiv Conora McGregora:

- Ne znam ništa o tome. Nitko sa mnom još nije razgovarao o toj temi. Sada samo želim nekoliko tjedana provesti s obitelji i dobro se odmoriti.

310
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Dustin Poirier
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije