Autor: Admin
Datum objave: 31.08.2012
Komentari:
3,00


FELIX STURM I DALJE BLATI ABRAHAMA

Umjesto da se koncentrira na borbu

WBA prvak u srednjoj kategoriji Felix Sturm je nastavio pričati protiv Arthura Abrahama, samo nekoliko dana prije borbe s Gealeom...

 

U subotu je Arthur Abraham osvojio naslov prvaka prema WBO verziji u super srednjoj kategoriji kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Roberta Stieglitza. Ovog vikenda svoj nastup će zabilježiti i Felix Strum koji će se boriti s IBF prvakom Danielom Gealeom za unifikaciju pojaseva.

 

Samo nekoliko dana od važne borbe, Sturm je ometen s izjavama Sturmovog promotora Sauerlandom, koji je izjavio kako je Strum odbio nekoliko ponuda da se bori s Abrhamom.

 

 

„Abraham je pretrpio tri razarajuća poraza. Njegov menadžment je našao jednostavan način kako bi ga doveo do naslova. Znaju da protiv prvaka iz drugih federacija nemaju šanse. Abraham je uzeo lakšeg borca u borbi za naslov a ne boksača kalibra Dirrella, Frocha ili Warda, jer u borbi s njima, biti će opet poražen. On nije borac svjetske klase.“ – rekao je Sturm.

 

Srtum je također bio kritiziran zato jer se nije borio s najboljim borcima u svojoj kategoriji, poput Gennady Golovkina, Sergia Martineza ili Kellyja Pavlika.

2053
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Felix Sturm, Arthur Abraham
Komentari
# 3 Dana 02.09.2012 - 14:08 darko vrataric ... je rekao/la:
Felix (Adnan C.) razmislja vec dugo kako bi boksao protiv Abrahama. Sada se je oglasio kada je uvidjeo da Abraham moze i da izgobi. Naravno da o boksackom znanju nemozemo da ih obadva usporedimo.Felix je exelentan boksac ali Abraham je exelentan na svoj nacin, kao borac kojem nista drugo ne preostaje nego da se bori i "unisti"protivnika. Za to ima sve predispozicije kako snagu tako i intelegenciju !
 
# 2 Dana 01.09.2012 - 12:00 K2 ... je rekao/la:
MA NEMAS TI POJMA, BOSNJAK CE DA VAS POCIPA KO MOKRU NOVINU
 
# 1 Dana 31.08.2012 - 18:18 k-1 ... je rekao/la:
PRIBIT ĆE TEBE ANTE BILIĆ KAD TAD.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije