Autor: Admin
Datum objave: 17.01.2013
Komentari:
0,00


FELIX STURM SPREMAN ZA SOLIMANA

U lovu na IBF naslov

Po prvi put nakon poraza Felix Sturm će imati eliminacijsku borbu na putu prema IBF titulu protiv Sama Solimana...

 

U svom zadnjem nastuu koji se dogodio 1. rujana prošle godine Sturm je poražen od Daniela Gealea podijeljenom odlukom sudaca. Ovo je bio najteži Sturmov nastup otkako je izgubio meč s Oscarom De La Hoyom u 2004. godini.

 

Bivši trostruki prvak je pozvao medije na svoj trening u privatnoj dvorani u Koelnu i dao im uvid u pripreme za meč koji će se održati 1. veljače u ISS Domeu u Dusseldorfu. Strum se bori s australskim boksačem Samom Solimanom.

 

 

„Na pravom sam putu za 1. veljače. Već sam u odličnoj formi, i samo je poboljšavam. Sam Soliman bi trebao biti u najboljoj mogućoj formi, jer više ne namjeravam upisati poraz do kraja karijere. Želim 50 borbi prije mirovne.“- rekao je Sturm.

 

Fritz Sdunek, trener Felixa Sturma misli da je njegov borac potpuno spreman, ističe da su imali odličan kamp i vrhunske sparinge.

1865
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Felix Sturm
Komentari
# 2 Dana 21.01.2013 - 02:09 darko vrataric ... je rekao/la:
Neznam sto se desava sa Sturmom( Caticem )? Onako kako se je borio protiv Gealea tako najvjerovatnije nebi boksao na treningu. Iako je odlican (skolski boksac)i ima perfektnu prvu ruku odlican rad nogu a protiv Galea sve to je bilo oskudno.Znaci da uzrok tome mecu je negdije drugdije. Psiha! Neka se ostavi menedzerstva i ostalih poslova toliko dugu dok je aktivan u ringu !
 
# 1 Dana 18.01.2013 - 09:50 adnan čatić ... je rekao/la:
Nadam se da će Felix pobijediti
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije