Autor: dh
Datum objave: 02.02.2021
Komentari:


Gaethje istaknuo glavnog krivca za nered u lakoj kategoriji

Nedavno je Dustin Poirier nakon pobjede protiv Conora McGregora izjavio kako će pričekati borbu za naslov te predložio da se prvo bore Charles Oliveira i Michael ChandlerJoš se uvijek čeka što će učiniti Khabib Nurmagomedov s pojasom UFC-ova prvaka lake kategorije. 


Neporaženi Dagestanac i nakon nedavnog sastanka s UFC-ovim šefom Danom Whiteom nije se izjasnio hoće li se vratiti borbama. 


No izgleda kako Khabib ne razmišlja o povratku, te bi uskoro mogao napustiti pojas.


 Kada se to dogodi onda će najjača MMA promocija krenuti u organizaciju borbe za naslov, a kandidata je nekoliko kao i kombinacija. 


Uglavnom, neki će na kraju biti razočarani. Justin Gaethje koji je izgubio posljednju borbu upravo protiv prvaka Khabiba Nurmagomedova jasno je istaknuo krivca za nered u lakoj kategoriji. 


Američki MMA borac smatra kako je sve počelo s tom borbom na UFC 254 priredbi.


Nedavno je Dustin Poirier nakon pobjede protiv Conora McGregora izjavio kako će pričekati borbu za naslov te predložio da se prvo bore Charles Oliveira i Michael Chandler. 

- Dana White je zeznuo Tonyja Fergusona i Dustina Poiriera. Rekao je je***e se, Chandler će biti rezerva u borbi za naslov. To se dogodilo prije nekoliko mjeseca. I mi smo ljudi, imamo svoje principe... O tome radi. Dustin zato govori da se neće boriti s Chandlerom, pretpostavljam da je tako - kazao je Gaethje i nastavio:

- Kada je Dana White to napravio on nije uvrijedio samo Dustina Poiriera i Tonyja Fergusona, uvrijedio je sve borca koji želi stvari odraditi na ispravan način. Zato Dustin tako govori.

U UFC-u nisu ni iz drugog pokušaja uspjeli dogovoriti okršaj između Charlesa Oliveire i Michaela Chandlera. 

Naime, Oliveira je odbio borbu protiv Chandlera ponuđenu za UFC 257 priredbu, a umjesto njega je uskočio Dan Hooker.


Foto: Screenshot (YouTube, UFC)

342
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije