Autor: dh
Datum objave: 21.11.2020


Hrvatski taekwondoaši uspješni prvog dana klupskog EP-a u Zagrebu

Za klupsko EP prijavljeno je ukupno 855 sudionika od čega 616 natjecatelja u ženskim i muškim kategorijama mlađih kadeta, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora

Hrvatski natjecatelji bili su uspješni prvog dana natjecanja na 8. Otvorenom europskom klupskom prvenstvu u taekwondou koje se od 21. do 25. studenoga održava u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin. 

Natjecanje i sve zanimljivije događaje s klupskog EP-a pratite na YouTube kanalu CroRing.

Prvi su na borilišta izašli kadetkinje i kadeti. 


Zlatne medalje osvojili su Đorđe Bunčić (Karlovac) u kategoriji do 65 kg, Ema Bugarinović (Fox Bjelovar) u kategoriji do 47 kg, te Ivona Jelić (Olympic Knin) u kategoriji do 51 kg. 


Srebrna odličja osvojili su Ivan Devčić (Osvit) u kategoriji do 33 kg, Grga Dugac (Orion) do 61 kg, Rok Bašić (Osvit) do 65 kg, Marija Uglešić (Monter) u kategoriji do 47 kg. Ostale rezultate pogledajte OVDJE.

Za klupsko EP prijavljeno je ukupno 855 sudionika od čega 616 natjecatelja u ženskim i muškim kategorijama mlađih kadeta, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora. 

Prijavljeni su natjecatelji iz 42 države s četiri kontinenta, ukupno 153 ekipe, od čega je 11 nacionalnih reprezentacija i 13 olimpijaca za OI u Tokiju 2021. Iz Hrvatske je prijavljeno 29 klubova i 167 hrvatskih natjecatelja.   

U nedjelju se Europsko prvenstvo nastavlja natjecanjem mlađih kadeta i juniora, u ponedjeljak na borilišta izlaze mlađe seniorke i seniori.

Seniorska natjecanja su na rasporedu posljednja dva dana, 24. i 25. studenoga. 

Borbe vrhunskih sportaša i hrvatskih natjecatelja pratite na YouTube kanalu CroRing

Kako bi pravovremeno dobivali obavijesti o natjecanjima koje pratimo uživo pretplatite se na naš YouTube kanal CroRing.

FOTO: SVETLANA LASKOVIĆ/RESTRIKE/CRORING

194
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Najpopularnije
Najnovije