Autor: mi
Datum objave: 28.05.2019


Iz Mayweatherovog tima odgovorili McGregoru: Uvijek je dobrodošao dobiti batine

Conor McGregor tijekom prošlotjednog intervjua pozvao je na revanš s Floydom Mayweatherom.

Bivši UFC-ov prvak u dvije težinske kategorije u kolovozu 2017. u svom prvom boksačkom meču borio se protiv svjetskog prvaka u pet težinskih kategorija Floyda Mayweathera.


Borio se hrabro, ali je Mayweather prilično lako dobio borbu prekidom u 10. rundi.


30-godišnji Irac u intervjuu tvrdi da on nije toliko izgubio koliko ga je Amerikanac nadmudrio i dodaje da ako dođe do revanša da će stvari izgledati drugačije.

“Mlatio sam ga u početnim rundama. Nakon prve runde sam se vratio u kut i rekao da je ovo zapravo vrlo lako. Doslovno sam to rekao svojim sekundantima. Ovo je lako. Onda je on bio prisiljen promijeniti svoj stil” izjavio je McGregor.


“To morate poštovati. To je ono što vješti veteran može izvesti. Može promijeniti način borbe. Promijenio ga je u onaj stari meksički stil. Nikad se u karijeri nije tako borio. Bio je prisiljen boriti se na taj način jer sam ga pobjeđivao kad se borio starim načinom. Taj pristup me uhvatio nespremnog. Nisam navikao na to i on me šetao po ringu i došao do prekida. Mislim da je sudac trebao još pustiti borbu da se nastavi. Volio bih da je runda otišla do kraja da povratim dah i da se nađem u ugodnijoj situaciji. Vjerujem da bih pobijedio u revanšu. Evo opet sam počeo s lažnim skromnošću – znam da bih pobijedio.”


Iako je McGregor izdržao duže nego se očekivalo to može zahvaliti najviše tome što je uistinu Mayweather prvi put boksao na taj način, ali to je njemu išlo na ruku. Amerikanac je stajao ispred njega krećući se neupsoredivo manje nego u prethodnim borbama jer nije osjećao prijetnju u Irčevim udarcima. Uz to, UFC-ov borac je već nakon četiri runde izgubio snagu.


Iz Mayweather Promotionsa su vrlo otvoreni za ovu ideju.

Direktor Leonard Ellerbe odgovorio je na McGregorove komentare i rekao da bi se njegov 42-godišnji šef vrlo rado još jednom potukao s njim.

“Zanimljivo. Nisam još to čuo, ali McGregor je uvijek dobrodošao dobiti batine. Imam najveće poštovanje za Conora, Danu i te momke. Ako Conor McGregor želi još malo zna što mu je činiti. Sve što treba je nazvati Danu. To je sve što mora napraviti. Ne mogu govoriti u Floydovo ime, ali siguran sam da ako McGregor ponovno hoće batine da će mu Floyd to i priuštiti" izjavio je Ellerbe za TMZ.

Njihova prva borba bila je drugi najveći pay-per-view u povijesti, a objavljeno je da je Mayweather od nje uprihodio 300 milijuna dolara.461
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije