Autor: dh
Datum objave: 21.01.2021
Komentari:


Iznenadio ga Tysonov izgled nakon pet godina: Riješio sam se nekih loših navika

Tada sam vjerojatno bio na kokainu. Više ga ne uzimam, a ne pijem ni alkoholna pića. Promijenio sam neke stvari u životi - kaže MikeBoksačka legenda Mike Tyson (54) gostovao je u emisiji Ispod pojasa koju vodi bivši MMA borac Brendan Schaub.


Big Brown se iznenadio kakvu je Iron Mike doživio transformaciju u posljednjih pet godina. 


Bivši svjetski prvak objasnio je Schaubu kako je od tada promijenio neke loše navike u životu, te se posvetio svakodnevnom treniranju.


- Tada sam vjerojatno bio na kokainu. Više ga ne uzimam, a ne pijem ni alkoholna pića. Promijenio sam neke stvari u životu i riješio se loših navika. Sada sam mnogo ozbiljniji - kazao je Tyson.


Iron Mike je lani krajem studenog nakon 15 godina ponovno ušao u ring, te je u ekshibicijskom meču boksao protiv dvije godine mlađeg Roya Jonesa. 

Njihova borba nije prštala akcijom kao što bi to bilo dok su bili mlađi, ali Tyson je za svoje godine izgledao fantastično. 


Boksali su osam rundi po dvije minute, ali Mike nije pokazao ni trunku umora.


Nekadašnjeg boksača ove godine vjerojatno čeka još neki ekshibicijski meč, a među onim najglasnijima koji žele borbu s Mikeom je njegov stari znanac 58-godišnji Evander Holyfield.


364
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: Boks, Mike Tyson
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije