Autor: CroRing
Datum objave: 24.11.2020
Komentari:


Kristina Beroš i Doris Pole osvojile srebrna odličja na klupskom EP-u

Jade Jones iz Zagreba ne odlazi sa zlatnom medaljom. U produžetku na zlatni bod izgubila je od turske reprezentativke Kubre Ilgun

Pretposljednjeg dana 8. Otvorenog europskog klupskog prvenstva u taekwondou, u utorak 24. studenoga u hotelu Westin natjecale su se seniorke. 


Kristina Beroš i Doris Pole, obje iz Dubrave, koje su branile boje selekcije Hrvatskog taekwondo saveza, stigle su do finala i obje su osvojile srebrne medalje.


Kristina Beroš zlato je izgubila od bivše članice Dubrave Marije Štetić koja nastupa za Fojnicu i reprezentaciju BiH.


Borbe i sve zanimljivije događaje s klupskog EP-a pratite na YouTube kanalu CroRing.


Najveće zanimanje u hotelu Westin pobudio je nastup dvostruke olimpijske pobjednice, višestruke svjetske i europske prvakinje Jade Jones, velike zvijezde svjetskog taekwondoa. 


Jade Jones iz Zagreba ne odlazi sa zlatnom medaljom. U produžetku na zlatni bod izgubila je od turske reprezentativke Kubre Ilgun, što je također pokazatelj snažne konkurencije na Europskom klupskom prvenstvu. 


Druga velika britanska zvijezda Bianca Walkden u najtežoj kategoriji osvojila je prvo mjesto, a na tom putu svladala je i Niku Petanjek iz selekcije Hrv. taekwondo saveza u polufinalu s 30:6. 

Europsko klupsko prvenstvo završava u srijedu, 25. studenoga borbama seniora. 

Sve rezultate uživo pratiti na portalima taekwondo.com.hr i službenoj stranici https://linktr.ee/euclubs, te u live streamingu na YouTube kanalu Cro Ring i portalu croring.com. 

SENIORKE

REZULTAT PO KATEGORIJAMA (s hrvatskim predstavnicama): 

-62 kg: 1. Marija Štetić (Fojnica), 2. Kristina Beroš (Selekcija Hrvatskog taekwondo saveza), 3, Ana Taslak (Jastreb Zagreb) 

-73 kg: 1. Rebecca McGowan (Reprezentacija Velike Britanije), 2. Doris Pole (Selekcija Hrv. taekwondo saveza), 3. Laura Glasnović (Selekcija Hrv. taekwondo saveza)

+73 kg: 1. Bianca Walkden (Reprezentacija Velike Britanije), 2. Nafia Kus (Reprezentacija Turske), 3. Nika Petanjek (Selekcija Hrvatskog taekwondo saveza)

UKUPNI EKIPNI REZULTATI PO KATEGORIJAMA

MLAĐI KADETI I KADETKINJE: 1. Metalac Zagreb, 2. Jastreb Zagreb, 3. SC Mariupol (Ukrajina) 

KADETI I KADETKINJE: 1. Motor Sich (Ukrajina)....11. Karlovac, 12. Olympic Knin.....

JUNIORI I JUNIORKE: 1. Selekcija Hrv.. taekwondo saveza.... 13. Jastreb Zagreb, 14. Medvedgrad Zagreb

MLAĐI SENIORI I SENIORKE: 1. Novi Grad Sarajevo, 2. Selekcija Hrv. taekwondo saveza, 3. Jastreb Zagreb....

SENIORKE: 1. Reprezentacija Turske, 2. Reprezentacija Velike Britanije, 3. Reprezentacija Španjolske.... 7. Selekcija Hrv. taekwondo saveza

334
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije