Autor: dh
Datum objave: 14.11.2020
Komentari:


Lewis otkrio kako je na presici udario Tysona tri puta: A on me ugrizao za nogu

Tyson je već ranije priznao što je učinio, a sada se tog događaja prisjetio i Lewis u dokumentarnom filmu 'Lennox: The Untold Story’

Medijima je Mike Tyson uvijek bio zanimljiv gdje god se pojavio. Bivši boksački prvak bio je sklon nevoljama, a često ih je znao izazivati u i oko ringa. 


Najpoznatiji incident u kojem je sudjelovao bio je boksački spektakl 1997. godine kada je u trećoj rundi odgrizao dio uha Evanderu Holyfieldu


No Iron Mike je nešto slično učinio i pet godina kasnije, kada je na konferenciji za mediji povodom ugovaranja borbe protiv Lennox Lewis zagrizao nogu suparnika. 


Tyson je već ranije priznao što je učinio, a sada se tog događaja prisjetio i Lewis u dokumentarnom filmu 'Lennox: The Untold Story’.


- Nekoliko trenutaka prije nego što smo izašli na konferenciju za medije, tenzije su bile ogromne. Sjećam se dolaska u New York. Lennox mi je rekao, krene li Mike prema njemu, da mogu zaboraviti sav novac koji trebamo dobiti, on se neće suzdržavati. Kazao je kako nema namjeru povući se - rekao je Lewisov prijatelj Courtney Shand.


Lennox Lewis je ispričao se na pozornici dogodila kada je nastala gužva.


- Vidio sam kako skida kapu, baca je na pod i kreće prema meni. Boom, ja sam automatski bio spreman na sve. Udario sam ga tri puta, a on me ugrizao za nogu - kazao je Lewis.

Tyson je kažnjen s 260 tisuća funti, a meč se pet mjeseci kasnije održao u Memphisu. Lewis je pobijedio Irona Mikea nokautom u osmoj rundi.


315
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Mike Tyson, Lennox Lewis
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije