Autor: mi
Datum objave: 09.03.2019


Lomachenko: Za razliku od Mayweathera ja sam sportaš

Vasyl Lomachenko gostovao je na podcastu The Fight koji vodi trener Teddy Atlas.

Govorio je o rastućem suparništvu s Gervontom Davisom i njegovim promotorom Floydom Mayweatherom.


Lomachenko i Davis su u ringu i izvan njega različiti. Ukrajinac dominira svojim tehničkim savršenstvom, dok Davisa nosi mladenačka snaga i agresivnost. Izvan ringa Lomachenko je povučen i tih, dok 'Tank' pokušava slijediti put svoga mentora Mayweathera.


"Oni su biznismeni, oni nisu sportaši, oni stvaraju novac. Ja sam sportaš i želim se boriti s najboljim borcima za mjesto u povijesti. Za moju ostavštinu i boksačku povijesti" rekao je WBA i WBO prvak u lakoj kategoriji.


Lomachenko i Davis imali su jednog istog protivnika Josea Pedrazu. Dvostruki olimpijski pobjednik svladao ga je jednoglasnom odlukom sudaca u svojoj posljednjoj borbi u prosincu, dok ga je Davis 2017. pobijedio prekidom u sedmoj rundi.

"Bilo je dosta drugačije kad se borio s Davisom. Morao je izgubiti dosta kila jer se borio s Davisom u njegovoj kategoriji. Ja nisam bio u njegovoj kategoriji (superperolaka). Kad se Pedraza borio s Davisom došao se boriti. Išao je naprijed. Kad se borio sa mnom nije išao naprijed. Bježao je" rekao je Lomachenko.

559
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Vasyl Lomachenko
Najpopularnije
Najnovije