Autor: mi
Datum objave: 17.11.2016


Malenica: Selim se u Kinu gdje ću dvaput mjesečno raditi K-1 mečeve

Marija Malenica proteklog vikenda u Bukureštu je postala SuperKombatova prvakinja u bantamu.

U neizvjesnom meču pobijedila je Njemicu Aniu Fucz. Ona i njen kut na kraju su bili prilično nezadovoljni odlukom sudaca. Novu SuperKombatovu prvakinju zatekli smo u švicarskom Baselu gdje radi na boksačkim vještinama.

“Za ovaj meč sam se spremala dva tjedna, a zadnji meč prije ovog mi je bio ima pet mjeseci u MMA-u. Znam da to nije izlika, ali sad vidim koliko mi je falilo sparinga i boljih priprema. Nisam zadovoljna svojom izvedbom, nisam imala onaj osjećaj u borbi, radila sam dosta grešaka i nisam iskoristila svoju dužinu. Inače sam vrlo kritčna prema sebi ali ovaj put sam stvarno nezadovoljna jer sam mogla odraditi puno bolje. Ali što je tu je, idemo dalje, nema plakanja. Što se tiče Anjinog kuta nemam nikakvih komentara osim da sam rekla da ću s guštom odraditi revanš jer i ja to želim. Pojas kao pojas mi ne znači ništa posebno jer sam uvijek bila skromna i normalna cura. Jedino mi je drago vidjeti poruke i želje ljudi i prijatelja, potporu obitelji, momka i kolega i to je ono što me čini sretnom. Ne znam  kad ću braniti naslov ali se veselim tome” izjavila je Marija za Cro Ring.

27-godišnja Splićanka još uvijek živi i trenira u Amsterdamu, ali se sprema za odlazak na Daleki istok.


“Još sam u Vos gymu, ali u prvom mjesecu selim se u Kinu na 4 do 6 mjeseci gdje ću trenirati s jednim timom i tući se dva puta mjesečno u K-1. Tako da sam sretna jer imam osjećaj da dobre stvari tek dolaze. Trenutno sam u Baselu na tjedan dana gdje treniram boks kod Davida Rykarta. To je čovjek s vše od 100 mečeva i Lumpini šampion, tako da guštam i rastem svaki dan.”


3240
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Marija Malenica
Najpopularnije
Najnovije