Autor: dh
Datum objave: 13.01.2021
Komentari:


Manny Pacquiao: Želim se boriti protiv Conora McGregora

Šef UFC-a ističe kako pred McGregorom vrlo zahtjevna godina, ali Conorov menadžer Audie Attar tvrdi kako bi irski borac ove godine mogao imati meč protiv PacquiaoaMnogo je onih koji bi vrlo rado u ringu vidjeli Conora McGregora i Mannyja Pacquiaoa. Lani se o tome mnogo govorilo, a onda se Irac odlučio vratiti u oktogon. 


Šef UFC-a ističe kako pred McGregorom vrlo zahtjevna godina, ali Conorov menadžer Audie Attar tvrdi kako bi irski borac ove godine mogao imati meč protiv Pacquiaoa.

- Taj će se meč svakako dogoditi ove godine. Oba borca to žele i u tome je ključ. Budu li fanovi također željeli gledati njihovu borbu, jamčim da će se to i dogoditi - kazao je Attar, koji se brine i o karijeri slavnog Filipinca, te nastavio:

- U UFC-u su kazali da trebamo dogovoriti revanš protiv Poiriera. Mi smo na to pristali, uz uvjet da Manny bude idući Conorov suparnik. To je naš plan i bit ću šokiran ako se meč ne dogodi ove godine.

No Conor McGregor je trenutačno maksimalno posvećen svojoj skorašnjoj borbi te se priprema za 23. siječnja kada će na UFC 257 priredbi nastupiti u uzvratnom dvoboju protiv Dustina Poiriera.

Manny Pacquiao trenutačno je vlasnik WBA-ova pojasa prvaka velter kategorije te bi sljedeću borbu mogao imati protiv nekog od prvaka Terencea Crawforda ili Errola Spencea Jr. 


- Mogući suparnici su Crawford i Spence, ali želim se boriti protiv MMA borca. Veliki dio zarade od tog meča donirali bi filipinskim žrtvama COVID-19 - istaknuo je Manny Pacquiao.

250
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Manny Pacquiao, Conor McGregor
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije