Autor: Admin
Datum objave: 01.05.2011
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


MARO PERAK IZGUBIO NA BODOVE

U najvažnijoj borbi karijere

Dubrovački borac Maro Perak nije uspio slaviti u najvažnijoj borbi dosadašnje karijere, Jeff Monson slavio odlukom sudaca..

Hrvatski MMA borac u usponu, Maro Perak, sinoć je u svom nastupu u Ženevi poražen od strane Amerikanca Jeffa Monsona. Strength & Honor Championship je organizacija preko koje je Perak trebao ostvariti svoj najveći uspjeh u karijeri i plasirati se u UFC, ali sinoć nije imao sportske sreće.


Kao glavna borba večeri koju je oragnizirala SHC organizacija, Perak i Monson su se borili cijelih pet rundi nakon kojih je slavio Monson sudačkom odlukom. Inače, Monson je borac koji iza sebe ima dosta dobre rezultate, a trenutno se nalazi na 23. mjestu najboljih teškaša svijeta. Amerikanac je i 12 godina stariji od našeg 28-godišnjeg borca te ima dosta više iskustva.

Vjerujemo da si ovim porazom Maro nije zatvorio vrata velikih organizacija te da će već u svojoj sljedećoj borbi dobiti još jednu priliku. .28-godišnji Dubrovčanin sljedeću borbu ima u Moskvi. U glavnom gradu Rusije 13. svibnja će se boriti protiv BiH borca, Denisa Stojnića koji je nastupao u UFC organizaciji.
2688
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije