Autor: mi
Datum objave: 15.02.2019


Mayweather dogovorio još jednu ekshibiciju u Japanu

Floyd Mayweather sprema se još jedan put u Japan ovog ljeta.

Nakon što je najavio da će njegov boksač Gervonta Davis u travnju boksati ekshibicijski meč s Tenshinom Nasukawom i sam 'Money' planira povratak u ring u Zemlji izlazećeg sunca.


Amerikanac koji će 24. veljače napuniti 42 godine na Staru se godinu na RIZIN-ovoj priredbi u Saitama Super Areni borio u ekshibicijskom meču s Nasukawom. Bilo je objavljeno da borba ne ulazi službeni skor nijednom od boraca i da ako prođu sve tri runde bez nokauta neće biti pobjednika. No, Mayweather je već u prvoj rundi lako nokautirao domaću kick boks zvijezdu u meču po boksačkim pravilima.


Bivši svjetski prvak u pet težinskih kategorija kaže da će u sljedećoj borbi snage odmjeriti s bivšim boksačem, ali nije siguran u to kako se protivnik zove niti u kojoj će se kategoriji boriti.

Očekuje da će nastupiti u više ekshibicijskih mečeva ove godine.

"Zvali su me. Imam još jednu u Japanu, najvjerojatnije u srpnju za otprilike 10 milijuna dolara. Ista pravila, uvijek moja pravila. Radi se o japanskom boksaču, bivšem boksaču po onome što sam čuo, Danas su me zvali. Mislim da za ovu godinu već imam 4-5 ekshibicija za što ću zaraditi 80 milijuna dolara" izjavio je za TMZ.

Iako je Mayweather i dalje službeno umirovljen svako malo se spominje mogućnost revanša s Mannyjem Pacquiaom. Mayweather je dodao da se trenutno ne zamara s tim, kao ni s potencijalnom borbom s Khabibom Nurmagomedovim.


"Ne moram se boriti zapravo. Ne moram raditi pravu stvar, ja sam prava stvar."705
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather
Najpopularnije
Najnovije