Autor: dh
Datum objave: 25.01.2021
Komentari:


Mayweather iznio svoj mišljenje o Conorovom karakteru, Ircu se to neće svidjeti

Uoči boksačkog okršaja između Mayweathera i McGregora koji se dogodio 26. kolovoza 2017. godine u medijskom su se prostoru povlačile mnoge ružne izjavePoraza Conora McGregora Na UFC 257 priredbi protiv Dustina Poiriera potaknuo je jednog od najboljih boksača svih vremena Floyda Mayweathera da iznese svoje mišljenje o karakteru irskog MMA borca. 


Naime, uoči boksačkog okršaja između Mayweathera i McGregora koji se dogodio 26. kolovoza 2017. godine u medijskom su se prostoru povlačile mnoge ružne izjave. 


Na društvenim mrežama pokrenuta je rasprava kako se fanovi drugačije ponašaju prema Floydu i Conoru, premda obojica imaju sličan karakter. 


'Svijet zna kako 'Con Artist McLoser' može ukrasti sve što je moje i opet biti voljen, dok mene i dalje mrze. To vam znači da rasizam još uvijek postoji. Ali znajte, ta propalica neće nikada biti poput mene, a neće biti ni na mojoj razini. 

Ja sam drugačije izgrađen i moj način razmišljanja je s druge planete. Posjedujem najbolje vještine i rođeni sam pobjednik. Pričam mnogo s*anja, ali to kod mene ne ostane samo na riječima! To je ono što mrze. 

Žalosno je što možete biti siromašno crno dijete koje dolazi iz geta, koje se cijeli život suočavalo s rasizmom i da možete biti netko tko se itekako trudio da sebe i svoju obitelj dovede u bolji položaj, a da onda zapravo najviše te mržnje dolazi od mojih ljudi. 

Conor ne može pobijediti ni u svom sportu, a priča o nekakvom povratku u boks i borbi protiv Pacquiaa. Nitko to ne želi gledati, to je kao da moji ostaci jedu ostatke', napisao je Floyd Mayweather u svojoj objavi na Instagramu.


1119
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: Floyd Mayweather, Conor McGregor
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije