Autor: mi
Datum objave: 19.10.2018


Mayweather odgovara Canelu: Ja 300 milijuna zaradim za 36 minuta

Floyd Mayweather odgovorio je na Canelovu izjavu da prestane sramotiti boks s mečevima s MMA borcima i da se ponovno bori s njim.

Bivši svjetski prvak u pet težinskih kategorija rekao je da mu je borba s Canelom bila najlakša u životu i dodao da je Meksikanac varalica, aludirajući na njegov pozitivni doping test uoči revanša s Gennadyjem Golovkinom.

Također, odao je da nije impresioniran njegovim ugovorom s DAZN-om po kojem će za 5 godina dobiti 365 milijuna dolara.

"Nebitno je li Canelo jeo svoje odreske sa steroidima te večeri, ali to je bila daleko najlakša borba moje karijere. Conor McSlabić je bio daleko bolji borac od Canelovog prevarantskog dupeta. Meni treba 36 minuta ili manje da zaradim više od 300 milijuna. Doslovno mi treba jedna večer i jedna borba da zaradim koliko ćeš ti zaraditi u pet godina i 11 borbi. Zato stvarno, tko i dalje pobjeđuje? Izračunaj" napisao je na Instagramu.

Na Facebooku nije odolio još jednom spustiti Canelovom promotoru Oscaru De La Hoyi. Objavio je fotografije iz skandala iz 2007. godine na kojima je De La Hoya u ženskim mrežastim čarapama uz komentar: Prije 11 godina borio sam se protiv nje, a njeno ime je Oscar 'Zlatna Djevojka' De La Hoya. Molim vas ostavite najprostiji opis kojeg se možete sjetiti."
1345
Kategorije: Boks
Tagovi: Floyd Mayweather, Canelo Alvarez
Najpopularnije
Najnovije