Autor: dh
Datum objave: 11.01.2021
Komentari:


Meč između Tysona i Holyfielda mogao bi donijeti zaradu od 200 milijuna dolara: Spreman sam!

Moj tim razgovara s Mikeovim menadžerima, a ja čekam njihovu odluku. Još uvijek treniram za taj meč i znam da će se kad-tad dogovori - rekao je Evander HolyfieldLegendarni boksački prvak Evander Holyfield (58) najavio je prošle godine, kao i njegov veliki suparnik Mike Tyson (54), povratak u ring. 


No Iron Mike je za razliku od The Real Deala to učinio i ekshibicijskom borbom u studenom protiv Roya Jonesa podsjetio kako nakon 15 godina još uvijek snažno udara.


Holyfield ne skriva želju za treću borbu protiv Tysona.


- Pokušali smo dogovoriti tu borbu, ali dobili smo samo izgovore. Roy Jones je za Mikea bio dobar lokalni protivnik, ali borba protiv mene bila bi globalni događaj i jedina koju svi žele vidjeti. Svijet nas čeka, a potez je na tebi - rekao je nedavno Evander Holyfield koji svakodnevno trenira. 


Nekadašnji prvak po objavama na društvenim mrežama u sjajnoj je formi.


- Spreman sam za tebe - poručio je Holyfield.

Mnogi vjeruju kako bi novi okršaj Tysona i Holyfielda privukao još veću pozornost nego onaj u studenom. 


The Real Deal tvrdi kao pregovori traju te otkrivao kako bi njihov dvoboj mogao donijeti zaradu od 200 milijuna dolara.

- Moj tim razgovara s Mikeovim menadžerima, a ja čekam njihovu odluku. Još uvijek treniram za taj meč i znam da će se kad-tad dogovori - rekao je Evander Holyfield i zaključio:

- Ljudima treba pomagati, a ja pokušavam prenositi dobrotu koju su ranije prenosili na mene. I uvijek ću iskoristiti priliku koja mi se za to ukaže. Mislim da je Mike već dobio moju poruku i on mora odlučiti. Bit ću sretan budemo li se ponovo boksali.

Bio bi to njihov treći međusobni meč, u prethodna dva uspješniji je Holyfield.

Prvi put je pobijedio 1996. tehničkim nokautom, a u uzvratnoj borbi godinu kasnije Mike je diskvalificiran nakon ugriza za uho.


349
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Evander Holyfield, Mike Tyson
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije