Autor: dh
Datum objave: 29.01.2021
Komentari:


Michael Chandler želi borbu za naslov protiv Dustina Poiriera

Neporaženi prvak Khabib Nurmagomedov vjerojatno će ostati kod svoje odluke da se ne vraća borbama, pa bi se uskoro moglo govoriti o potencijalnom meču za naslovMichael Chandler uspješno je debitirao protiv Dana Hookera, a ta ga je pobjeda odmah ubacila na četvrto mjesto UFC-ovih izazivača u lakoj kategoriji.

Neporaženi prvak Khabib Nurmagomedov vjerojatno će ostati kod svoje odluke da se ne vraća borbama, pa bi se uskoro moglo govoriti o potencijalnom meču za naslov. 


Mnogo je kandidata za tu borbu, a jedan od njih je i bivši Bellatorov prvak. Chandler ističe kako je on taj koji bi trebao dobiti priliku boriti se za naslov protiv Dustina Poiriera koji je nedavno nokautom pobijedio Conora McGregora.

- Svakom me zanima borba protiv Dustina Poiriera i on je prvi borac kojeg sam želio dobiti u svom debiju, odgovara mi stilom. Poštujem tog čovjeka. Gledao sam kako je zaustavio Conora, jednog od najboljih boraca na svijetu - kazao je Michael Chandler i dodao:


- Nakon naših posljednjih nastupa smatram kako zaslužujemo borbu za naslov. Khabib je najveći, ali znamo da se više ne želi boriti, pustimo ga. Neka ostavi pojas za koji ću se boriti protiv Dustina. Neka to bude meč za UFC-ova prvaka.

213
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Dustin Poirier
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije