Autor: mi
Datum objave: 12.09.2016


Munoz: Nitko osim Corbetta nije me udarao kao Plazibat

Frank Munoz tijekom svoje druge karijere borio se s velikim imenima poput Ismaela Londta, Rica Verhoevena, Sahaka Parparyana, Ondreja Hutnika, Mladena Brestovca, Dževada Poturka i Nathana Corbetta.

33-godišnji Španjolac proteklog vikenda poražen je sudačkom modlukom u slovačkom Zvolenu od Antonija Plazibata i kaže da je u životu odradio samo jednu borbu teže od te. Nakon meča na Facebooku odao je priznanje hrvatskom borcu.


"A sad natrag u Amsterdam. Jučer sam naišao na velikog suparnika. Udara snažno. Mogu reći da me nitko osim Nathana Corbetta u Australiji nije doveo u toliku nevolju. Antonio Plazibat je mladi talent i za dvije godine će biti broj 1 u svijetu. Plazibat je bio puno jači od mene. Također je i sjajan tip. Odmah nakon borbe rekao je da me cijeni godinama i da mu je bila čast boriti se sa mnom. To je bit borbe. Ubijamo se u ringu, ali uvijek uz poštovanje i čast" napisao je Munoz na Facebooku.


Borac Ameno Gyma ovog ljeta je ostvario velike pobjede nad Bogdanom Stoicom u Londonu, Danutom Hurducom pred više od 30 000 gledatelja na SuperKombatovoj priredbi u Rumunjskoj, te posljednju na W5 priredbi protiv bivšeg pobjednika SuperKombatovog Grand Prixa.

2670
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Antonio Plazibat
Najpopularnije
Najnovije