Autor: CroRing
Datum objave: 23.11.2020
Komentari:


Nastup mlađih seniora i seniorki pratite na YouTube kanalu CroRing

Natjecanje se nastavlja u ponedjeljak, a na borilište Kristalne dvorane hotela Westin izlaze mlađi seniori i seniorke

Hrvatski natjecali imali su uspješan vikend na 8. Otvorenom europskom klupskom prvenstvu u taekwondou koje se do 25. studenog održava u Zagrebu. 

Natjecanje se nastavlja u ponedjeljak, a na borilište Kristalne dvorane hotela Westin izlaze mlađi seniori i seniorke.

Borbe i sve zanimljivije događaje s klupskog EP-a pratite na YouTube kanalu CroRing.

Svoje natjecanje završili su mlađi uzrasti, kadeti i juniori, a hrvatski taekwondoaši bili su posebno uspješni, ukupno su osvojili 61 medalju

U kategoriji mlađih kadeta osvojili smo 19 odličja uz šest zlata, a u kadetima 27 medalja uz tri zlata. Kod juniora naši natjecatelji su osvojili 15 odličja uz pet zlata.

Koliko je zanimanje ljubitelja taekwondoa iz Hrvatske i Europe za ovim događajem, potvrđuje da je live streaming samo subotnjih borbi kadetkinja i kadeta s četiri borilišta u Kristalnoj dvorani hotela Westin imao 45 tisuća pregleda na YouTube kanalu CroRing.  

Za klupsko EP prijavljeno je ukupno 855 sudionika od čega 616 natjecatelja u ženskim i muškim kategorijama mlađih kadeta, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora. 


Rezultate uživo možete pratiti i OVDJE.

Natječu se natjecatelji iz 42 države s četiri kontinenta, ukupno 153 ekipe, od čega je 11 nacionalnih reprezentacija i 13 olimpijaca za OI u Tokiju 2021. Iz Hrvatske je prijavljeno 29 klubova i 167 hrvatskih natjecatelja.  

Seniorska natjecanja na rasporedu su posljednja dva dana, 24. i 25. studenoga. 

Natjecanje i rezultate uživo možete pratiti na portalima taekwondo.com.hr i službenoj stranici https://linktr.ee/euclubs, te u live streamingu na YouTube kanalu CroRing i portalu croring.com.  

194
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije