Autor: dh
Datum objave: 24.11.2020
Komentari:


Nastup najboljih taekwondoašica Europe pratite na YouTube kanalu CroRing

Za klupski EP je ove godine prijavljeno ukupno 855 sudionika od čega 616 natjecatelja u ženskim i muškim kategorijama mlađih kadeta, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora

Zadnja dva dana 8. Otvorenog europskog klupskog prvenstva u taekwondou rezervirana su za najbolje. U utorak 24. studenog prvi će na borilišta u Kristalnoj dvorani hotela Westin izaći seniorke.

Borbe i sve zanimljivije događaje s klupskog EP-a pratite na YouTube kanalu CroRing.

Nastupit će velike zvijezde taekwondoa iz nacionalnog tima Velike Britanije Bianca Walkden, trostruka svjetska prvakinja, te europska prvakinja i nositeljica medalje s Olimpijskih igara 2016., te Jade Jones, trostruka olimpijska pobjednica, europska i svjetska prvakinja. 


Sjajne taekwondoašice nisu skrivale oduševljenje dolaskom u Zagreb.


Za nacionalni tim Turske nastupit će Irem Yaman, dvostruka svjetska i peterostruka europska prvakinja, a za Nacionalni team SAD-a Anastasija Zolotić, četverostruka panamerička prvakinja i srebrna na Olimpijskim igrama mladih 2018. godine. 

Posljednjeg dana Europskog prvenstva u srijedu 25. studenoga nastupit će seniori. 

Natjecanje i rezultate uživo možete pratiti na portalima taekwondo.com.hr i službenoj stranici https://linktr.ee/euclubs, te u live streamingu na YouTube kanalu CroRing i portalu croring.com.

Za klupski EP je ove godine prijavljeno ukupno 855 sudionika od čega 616 natjecatelja u ženskim i muškim kategorijama mlađih kadeta, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora. 

Zbog epidemiološke situacije natjecanje se odvija prema svim mjerama i propisima Stožera za civilnu zaštitu, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Europske taekwondo federacije.

319
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije