Autor: dh
Datum objave: 29.01.2021
Komentari:


Neporaženi UFC-ov prvak dobio poziv nogometnog kluba: Dobro došao, Khabib!

'Pripremam se za nogometni debi. Slobodan sam i spreman prihvatiti ponude', napisao je nedavno Khabib Nurmagomedov na InstagramuNajbolji hrvatski MMA borac Mirko Filipović je prije 16 godina igrao za Cibaliju koja se tada natjecala u Drugoj HNL. Kao što je tada Cro Cop zaigrao nogomet to bi sada mogao učiniti i Khabib Nurmagomedov.


'Pripremam se za nogometni debi. Slobodan sam i spreman prihvatiti ponude', napisao je nedavno Khabib Nurmagomedov na Instagramu.

Još uvijek aktualni UFC-ov prvak lake kategorije nije dugo čekao na ponudu. Ali ona nije stigla iz njegovog Anžiju iz Mahačkale već u Kamaza, trećeligaša iz Naberežnje Čelnija.

'Dobro došao, Khabib!', piše u objavi ruski trećeligaš koji je ubacio Khabiba u njihov dres:

'Nudimo ti da svoj nogometni debi napraviš kao igrač našega kluba. Ovdje je kao u UFC-u, svaku utakmicu igramo na pobjedu i imamo velike ambicije'.

Khabibu je iz Kamaza stigao poziv da im se pridruži u kamp na trotjedne pripreme u Novorosijsk.


Ovo je sjajan potez malog kluba koji je ovim pozivom napravio sebi veliku promociju. 

'Već smo ti pripremili dozvolu, treba nam samo datum', poručili su iz kluba.

Dagestanac je u Dubaiju trenirao s moskovskim Spartakom, a nedavno su objavljene i snimke s jedne humanitarne utakmice gdje je zaigrao s nizozemskom legendom, te nekadašnjom zvijezdom Reala i Milana Clarenceom Seedorfom.

247
Kategorije: MMA, Zanimljivosti
Tagovi: UFC, MMA, Zanimljivosti, Khabib Nurmagomedov
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije