Autor: Admin
Datum objave: 20.10.2011
Komentari:
0,00


NICK DIAZ ŽALI ZA PROPUŠTENOM PRILIKOM

Žao mu jer se ne bori s GSP-om

Bivši Strikeforceov prvak u velter kategoriji je samo tjedan dana prije borbe s BJ Pennom priznao da žali što je propustio priliku protiv GPS-a

 

Nick Diaz je napokon priznao da mu je žao zbog toga što propušta borbu s Georgesom St Pierrom. Naime, Diaz je propustio dvije odvojene press konferencije zbog čega je UFC predsjednik Dana White donio odluku da ga makne iz borbe za naslov prvaka protiv Georgesa St Pierra, premda mu je dao i drugu priliku i stavio ga da se bori s BJ Pennom.

 

U srijedu je održana još jedna press konferencija, doduše ona telefonska, ali je Nick Diaz opet u svom stilu zakasnio, čak 45 minuta. Diaz se javio zadnjih 15 minuta i odgovrio na par pitanja.

 

Prvo je svakako bilo to što je kasnio, a na to je odgovorio da uopće nije znao za telekonferenciju. Brat mi je rekao da bih trebao sudjelovati u telekonferenciji, a on navodno nije znao da treba sudjelovati.

 

Na pitanje zašto se već prije nije pojavio na prošlim press konferencijama Diaz je rekao kako postoje ljudi koji se brinu o tome kada će koga pozvati, koji se brinu o njegovim obvezama kada je u pitanju menadžment.

2068
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Georges St Pierre, UFC 137, BJ Penn, Nick Diaz
Komentari
# 1 Dana 24.10.2011 - 12:56 isidor ... je rekao/la:
white je djavo kao i papa
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije