Autor: mi
Datum objave: 24.05.2016


OFC poziva mlađe borce na New Generation 4

Opatija Fight Club ovog će ljeta definitivno opravdati titulu jednog od najaktivnijih kickboxing klubova u ovom dijelu Europe zahvaljujući organiziranju brojnih evenata.

Još je ranije najavljen međunarodna proiredba Opatija Fight Night 7 koji će se održati 30. srpnja, no prije toga održat će se i jedan manji event u susjednom Lovranu.

Iz OFC-a su otkrili kako će u petak, 24. lipnja 2016. godine u Lovranu održati svoj kickboxing event iz serije OFC New Generation na kojem će i ovog puta priliku dobiti mlađi i manje iskusi borci, no sve će, kao i inače, biti popraćeno profesionalnom produkcijom, rasvjetom i razglasom.

“Prošlo je približno deset godina otkako je posljednji put Lovran bio domaćin jednoj borilačkoj manifestaciji, tada se održao boksački okršaj predstavnika Hrvatske i Slovenije u kinu, koje je trenutno u procesu obnove. OFC New Generation serija evenata pokazala se punim pogotkom, drago nam je da publika prepoznala da i ti mlađi borci mogu pružiti itekako sjajne borbe, pa nema sumnje kako će i za mjesec dana oduševiti sve koji ih budu došli pogledati i podržati u Lovranu”, rekao je OFC-ov menadžer Zoran Zdelar.

Na rasporedu bi se trebalo naći desetak kickboxing mečeva u kojima će nastupiti borci iz država u okruženju. Razmatraju se tri lokacije u Lovranu za održavanje OFC New Generationa 4, a konačna odluka trebala bi biti donijeta u dogovoru s općinskim čelnicima već u idućih nekoliko dana, pa bismo uskoro trebali doznati i detaljnije informacije.

Pozivaju se svi klubovi koji se žele uključiti sa svojim juniorskim i manje iskusnim seniorskim borcima da se do 31. svibnja jave na e-mail adresuinfo@ofc.hr s podatcima o svojim borcima. Mečevi će se održati prema amaterskim low kick pravilima s kompletnom zaštitnom opremom (3×2 min). Kotizacija za sudjelovanje se ne naplaćuje, a svim borcima bit će uručena diploma.


Foto: Fight-Madness.com

764
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: OFC
Najpopularnije
Najnovije