Autor: Admin
Datum objave: 05.04.2013
Komentari:
0,00


OFN 5 U PETAK PONOVNO NA EUROSPORTU!

Emitira se čak u 75 država

OFC-ovi borci u lounge baru Monokini u Opatiji pratili su u četvrtak navečer premijerno emitiranje jednosatne emisije Fight Club o Opatija Fight Nightu 5 na Eurosportu u udarnom terminu s početkom u 21 sat.

 

Urednik jedne od najgledanije TV emisije na Eurosportu, Samuel Pagal, odabrao je najbolje mečeve s Opatija Fight Nighta 5 te im posvetio cijeli jedan svoj Fight Club koji se emitira na Eurosportu International i Eurosportu Asia – Pacific u ukupno 75 država svijeta koje broje čak oko 1,5 milijardu stanovnika.

 

Reakcije koje su stigle nakon emitiranja Opatija Fight Nighta 5 na Eurosportu su i više nego pozitivne, a svi oni koji nisu bili u mogućnosti gledati glavni Eurosportov kanal u četvrtak navečer, novu priliku imaju već večeras (petak 05. travnja) u 23:06h kada će se ponovno prikazati borbe iz Kristalne dvorane hotela Kvarner na kanalu Eurosport 2.

 

Kasnije tijekom godine bit će još najmanje jednom ili dva puta na Eurosportu emitirani neki od mečeva iz Opatije, no točni termini još uvijek nisu određeni.

 

Opatija Fight Club već je polako počeo raditi na pripremama za Opatija Fight Night 6, a prve informacije o idućem borilačkom spektaklu mogle bi biti objavljene vrlo skoro.

1456
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, OFC
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije