Autor: Admin
Datum objave: 15.07.2013
Komentari:
0,00


OKRŠAJ LUKE ŽEŽELIĆA I STIPE GLAVICE U SPLITU

World Grand Prix u Splitu

Opatija Fight Club na svojoj službenoj Facebook stranici prije nekoliko je dana najavio novi nastup Luke Žeželića nakon višemjesečne pauze zbog poslovnih obveza na njegovom novom radnom mjestu, a sad smo u mogućnosti objaviti i detalje borbe.

 

Žeželić će se boriti 18. kolovoza u dvorani Gripe u Splitu na velikom međunarodnom natjecanju u organizaciji Hrvoja Znaora u suradnji s Hrvatskim kickboxing savezom te će se organizirati turnir po K-1 pravilima pod nazivom World Grand Prix.

 

Tom prilikom u kvalifikacijskom meču Luka Žeželić suprotstavit će se Stipi Glavici, višestrukom prvaku Hrvatske u kick boksu koji je posljednjih godina pauzirao s karijerom, a nakon što je nedavno organizirarao seminar Mirka 'Cro Copa' Filipovića u Zagrebu, očito se i sam zaželio povratka u ring.

 

Pobjednik ove borbe dobit će status nositelja prilikom ždrijebanja protivnika u polufinalu natjecanja koje će biti održano tijekom 2014. godine. Poseban gost idućeg mjeseca u Splitu bit će proslavljeni trener Tom Harinck te će on i dodijeliti nagradu pobjedniku.

 

Spomenimo i kako OFC tijekom srpnja 2013. godine obilježava pet godina svog postojanja, a tim povodom redizajnirali su i svoj službeni portal na adresi www.ofc.hr.

1695
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, OFC
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije