Autor: dh
Datum objave: 30.01.2021
Komentari:


Okršaj Overeema i Volkova predvodi sljedeću UFC Fight Night priredbu

Debi u najjačoj MMA promociji ima nekadašnji Rizinov prvak Manel Kape koji se bori protiv Alexandrea PantojeIz UFC-a su potvrdili raspored borbi za sljedeću priredbu. Okršaj teškaša između Alistaira Overeema i Aleksandra Volkova predvodit će UFC Fight Night priredbu koja će se 6. veljače održati u Las Vegasu. 


Nizozemski 40-godišnji MMA borac iza sebe ima bogatu karijeru u kojoj je izborio 47 pobjeda (25 nokautom) te je izgubio 18 mečeva, a jedna se borba vodi 'no contests'.


I Rus Volkov (32) može se pohvaliti sjajnom karijerom koji dosad ima 32 pobjede  (21 nokautom), te osam poraza. Pobjednik tog dvoboja napravit će korak prema borbi za naslov prvaka.

Treba izdvojiti okršaj u bantam kategoriji između Coryja Sandhagena i bivšeg UFC-ovog prvaka Frankieja Edgara, a debi u najjačoj MMA promociji ima nekadašnji Rizinov prvak Manel Kape koji se bori protiv Alexandrea Pantoje.

Diego Ferreira i Beneil Dariush, koji imaju nekoliko pobjeda u nizu, imat će uzvratni meč u lakoj kategorije, a u uvodni program ubačen je i dvoboj veterana između Michaela Johnsona i Claya Guide.

Raspored, UFC Fight Night - 6. veljače:

Alistair Overeem vs. Alexander Volkov
Cory Sandhagen vs. Frankie Edgar
Marion Reneau vs. Macy Chiasson
Alexandre Pantoja vs. Manel Kape
Cody Stamann vs. Andre Ewell
Diego Ferreira vs. Beneil Dariush
Michael Johnson vs. Clay Guida
Mike Rodriguez vs. Danilo Marques
Julio Arce vs. Timur Valiev
Molly McCann vs. Lara Procopio
Seungwoo Choi vs. Youssef Zalal


324
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Alistair Overeem, MMA, Alexander Volkov
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije