Autor: Admin
Datum objave: 30.07.2013
Komentari:
0,00


OPATIJA FIGHT CLUB PRIPREMA NOVU PRIREDBU

Dvodnevni amaterski turnir

Nova opatijska sportska dvorana Marino Cvetković svečano je otvorena krajem srpnja, ali sportaši će je moći početi koristiti tek početkom jeseni.

 

U njoj će prema svemu sudeći svoj prostor za treniranje dobiti i članovi Opatija Fight Cluba, no želja OFC-a je također i dovesti barem nekoliko zanimljivih borilačkih evenata godišnje.

 

Upravo zbog toga OFC je počeo planirati održavanje dvodnevnog otvorenog međunarodnog amaterskog turnira po K-1 i MMA pravilima koji bi se održao tijekom 2. i 3. studenog. Prvog dana održavale bi se K-1 borbe, a drugog dana one po MMA pravilima te se o tome trenutno vode razgovori s Hrvatskim kickboxing savezom i Hrvatskim savezom slobodne borbe.

 

Sustav natjecanja bio bi ustrojen po uzoru na one koji se koriste na Prvenstvima Hrvatske, a zahvaljujući dobrim odnosima s brojnim klubovima iz država regija, očekivao bi se dolazak i većeg broja boraca iz inozemstva.

 

Natjecanje pod nazivom Opatija Fighting Challenge pružit će priliku svim borcima da se okušaju u zanimljivoj konkurenciji talentiranih boraca iz svih država regije, a poseban žiri odabrat će dva najbolja borca koji će dobiti nagradu u obliku poziva za nastup u profesionalnoj borbi na Opatija Fight Nightu 6 koji će se održati 1. ožujka 2014. godine te će vjerojatno biti prenošen uživo na Eurosportu International i Eurosportu Asia - Pacifc u 75 država diljem svijeta.

 

Prvaci svih kategorija bi osim medaljom i titulom "OFC champion" bili također nagrađeni posebno dizajniranom majicom izrađenom isključivo za tu priliku.

 

Više informacija o održavanju Opatija Fighting Challengea očekuje se sredinom kolovoza.

1597
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, OFC
Komentari
# 1 Dana 31.07.2013 - 11:54 makaveli1971 ... je rekao/la:
dali ce cure moci nastupiti u k1 i mma turniru? hvala
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije