Autor: Admin
Datum objave: 03.04.2013
Komentari:
0,00


OPATIJA FIGHT NIGHT 5 U ČETVRTAK NA EUROSPORTU!

4. travnja u 21 sat

Opatija i cijela Liburnija krajem veljače mogli su uživati u pravom međunarodnom borilačkom spektaklu Opatija Fight Nightu 5 koji je u Kristalnu dvoranu hotela Kvarner doveo neke od najboljih boraca iz regije, a pravi međunarodni štih eventu dali su borci sa zaista svih strana svijeta.

 

U Opatiji su tako 23. veljače, među ostalima, nastupili borci iz Grčke, Rusije, Portugala, Nizozemske, Maroka, Italije i još mnogih država. U sklopu OFN-a 5 održane su također prve ovogodišnje SuperKombat europske kvalifikacije za World Grand Prix 2013, a sve su snimale i kamere Eurosporta.

 

Urednik iznimno gledane emisije Fight Club na Eurosportu, Samuel Pagal, odabrao je šest najboljih borbi koje su održane u Kristalnoj dvorani te će snimka biti emitirana na Eurosportu u četvrtak 04. travnja s početkom u 21 sat. Snimka tih borbi bit će prikazana u čak 75 država svijeta (Eurosport International i Eurosport Asia – Pacific) koje ukupno broje čak oko 1,5 milijardu stanovnika.

 

Opatija Fight Club poziva sve koji će biti u mogućnosti da se pridruže njihovim borcima koji će spomenutu emisiju Fight Cluba gledati u opatijskom lounge baru Monokini, a svi gosti bit će nagrađeni i jednim komadom velike OFN 5 torte.

1488
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, OFC
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije