Autor: dh
Datum objave: 13.01.2021


Pat Miletich dobio otkaz nakon sudjelovanja u prosvjedima u Washingtonu

Hrvatska senzacija je na svom Instagramu objavio nekoliko fotografija s prosvjeda što vodećim ljudima u LFA-u nije baš najbolje sjeloLegendarni MMA borac hrvatskog podrijetla Pat Miletich (54) dobio je otkaz u organizaciji Legacy Fighting Alliance u kojoj je dugo godina radio kao komentator. 


Naime, bivši UFC-ov prvak prošlog je tjedna sudjelovao u prosvjedima kod zgrade američkog Kongresa u Washingtonu, kako bi dao podršku, uskoro bivšem predsjedniku SAD-a, Donaldu Trumpu.

Hrvatska senzacija je na svom Instagramu objavio nekoliko fotografija s prosvjeda što vodećim ljudima u LFA-u nije baš najbolje sjelo. Miletich je dobio otkaz.

Putem društvenih mreža je otkrio kako je promocija posljednjih dana imala pritisak, te je istaknuo kako je bio u društvu svojih prijatelja i nisu sudjelovali u nasilju.

'U pripremi za početak sezone do nas su stigle sumnjive fotografije na kojima je naš komentator Pat Miletich. Pokrenuta je istraga, a Mileticha  neće raditi na LFA 97 priredbi', piše u priopćenju LFA organizacije. 

Miletich je član UFC-ove Kuće slavnih, a karijeru je završio 2008. nakon pobjede nokautom protiv Thomasa Dennyja. 


Tijekom karijere izborio je 29 pobjeda, te je imao sedam poraza, a dvije borbe završio je neodlučeno.Foto: Screenshot (YouTube)

244
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: MMA, Zanimljivosti
Najpopularnije
Najnovije