Autor: dh
Datum objave: 20.01.2021
Komentari:


Plazibat i Ben Saddik otpali, Glory 77 predvodi teškaški turnir četvorice

Nakon što je Jamal Ben Saddik zbog ozljede otkazao borbu za naslov prvaka teške kategorije protiv Rica Verhoevena, promocija je odlučila da priredbu predvodi teškaški turnir četvoricePrva ovogodišnja priredba Glory Kickboxing promocije koja će se održati 30. siječnja doživjela je promjene. 


Nakon što je Jamal Ben Saddik zbog ozljede otkazao borbu za naslov prvaka teške kategorije protiv Rica Verhoevena, promocija je odlučila da priredbu predvodi teškaški turnir četvorice. 


Tako će se u prvom polufinalu boriti Rico Verhoeven i Hesdy Gerges, dok će u drugom polufinalu biti Tarik Khbabez i Levi Rigters.


Upravo je Marokanac Khbabez trebao biti suparnik našem Antoniju Plazibatu, ali vjerojatno Solinjanin nije spreman za novi dvoboj u ringu nakon teškog okršaja protiv Nordinea Mahiedinea prošlog mjeseca na turniru četvorice na kojem je slavio Levi Rigters. 


Tarik Khbabez dolazi iz ONE Championshipa, a posljednju borbu u poluteškoj kategoriji izgubio je protiv Ukrajinca Romana Kryklije. Marokanac je do tada imao šest pobjeda u nizu.
Verhoevenov suparnik je Egipćanin Hesdy Gerges, a dosad su se dvaput borili.


Nizozemac je oba puta bio bolji, 2011. je slavio podijeljenom odlukom, a godinu kasnije jednoglasnom odlukom sudaca. 


Na programu su još tri borbe za titulu. Artem Vakhitov branit će naslov u poluteškaškoj kategoriji protiv Alexa Pereire, u velter kategoriji se Cedric Doumbe bori protiv Murthela Groenharta, dok će Tiffany Van Soest titulu ženskog super bantam kategoriji braniti naslov protiv Alexove sestre Aline Pereire.


405
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, Rico Verhoeven
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije