Autor: mi
Datum objave: 26.08.2017


Plazibat slavio na SuperKombatu u Kini

Antonio Plazibat slavio je na SuperKombatovoj priredbi u kineskom Szhenzhenu.

Splitski teškaš jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Lianga Jiea.

Gotovo 15 kilograma teži Kinez pritišće odmah od početka širokim krošeima  i tjera hrvatskog borca na užad. Plazibat dobro odgovara nožnim tehnikama, ali potom Jie pogađa još jednim teškim krošeom, te je počeo kontrirati na Splićaninove low kickove. Pred kraj runde Plazibat dvaput dobro pogađa kombinacijom krošea i low kicka. Rundu završava s još nekoliko udaraca nogom i pokušajem letećeg koljena.


U drugoj rundi Plazibat se bolje kretao nego na startu borbe i to je donijelo rezultata. Rundu otvara high kickom koji je okrznuo protivnikovu bradi i ulazi u otvorenu izmjenu na sredini ringa u kojoj borac Ameno gyma više pogađa. Zatim ponovo dobro napada protivnikove noge, pa pogađa i koljenom iz skoka. U vrlo dobroj drugoj rundi još je učinkovito povezao prednji aperkat i prednji kroše.


U trećoj rundi Kinez je usporio i malo radi. Plazibat pogađa low i middle kickovima i kontrolira veliki dio runde. U drugom dijelu psoljedenje runde bolje boksa i više radi. Jie je pokušao napasti u samoj završnici, ali je Plazibat smireno priveo meč kraju i odnio zasluženu pobjedu.


Rumunjska promocija priredbu je održala u suradnji s kineskim Faith Fightom.

Splićanin već ima zakazan nastup na K-1 Grand Prixu teškaša 23. studenog u Saitama Super Areni.

Protivnik u četvrtfinalu bit će mu 26-godišnji Japanac K-Jee,  prvak organizacije Krush. Ako pobijedi, u polufinalu ide na boljeg iz dvoboja Makoto Uehara-Pacome Assi.

3125
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Antonio Plazibat
Najpopularnije
Najnovije