Autor: HJS
Datum objave: 06.10.2020


Prvi čovjek IJF-a pohvalio Hrvatsku i Dubrovnik za sjajnu organizaciju judo turnira

Predsjednik IJF-a, Marius Vizer, čestitao je cijelom timu Hrvatskog judo saveza na čelu s predsjednicom HJS-a, Sandom Čorak

Potvrda kako je Europski kup u Dubrovniku praćen od cijele judo zajednice stigla je i u vidu službenog dopisa poslanog na adresu Hrvatskog judo saveza (HJS) iz sjedišta Međunarodne judo federacije (IJF) u Budimpešti.


Predsjednik IJF-a, Marius Vizer, čestitao je cijelom timu Hrvatskog judo saveza na čelu s predsjednicom HJS-a, Sandom Čorak.


'Želio bih Vam izraziti iskrene čestitke na uspješnoj organizaciji Europskog kupa u Dubrovniku. Veliko je to postignuće koje donosi iznimnu sreću zbog ponovnog pokretanja judo natjecanja na međunarodnoj razini. Hrvatski judo savez je još jednom potvrdio vrhunske organizacijske sposobnosti i znanje, za što pohvaljujem Vas i Vaš cijeli tim', napisao je predsjednik Vizer te dodao 'kako se nada da ćemo imati prilike uskoro organizirati i IJF natjecanje u Hrvatskoj'.


Podsjetimo kako će Hrvatska, uz Grand Prix Zagreb, ugostiti još dva velika europska natjecanja. 


Od 4. do 6. studenog u Poreču se održava Europsko prvenstvo za juniore, a od 7. do 8. studenog, također u Poreču, na rasporedu je Europsko prvenstvo za mlađe seniore.


Foto: Hrvatski judo savez

122
Kategorije: Judo
Tagovi: Judo
Najpopularnije
Najnovije