Autor: dh
Datum objave: 09.01.2021
Komentari:


Sestre UFC-ova borca koji ih je pokušao ubiti stale uz brata: Volimo ga, pomozite mu

Irwinova sestra Lezlye u svojoj objavi na Facebooku podržala je brata te zatražila institucije da mu pomognuMeksički MMA borac 31-godišnji Irwin Rivera nožem je napao svoje dvije sestre ti ozbiljno ozlijedio. 


Irwin je tog jutra ušao u njihovu sobu te obje nekoliko puta ubo nožem. 


Nakon što je priveden priznao je zločin, te je na ispitivanju tvrdio kako mu je to naradila viša sila. Bio je uvjeren da ih je obje ubio. 


Brzom liječničkom intervencijom obje su sestre spašene te se oporavljaju u bolnici.


Irwinova sestra Lezlye u svojoj objavi na Facebooku podržala je brata te zatražila institucije da mu pomognu.

'Kelly i ja smo dobro, te želimo raščistiti neke stvari. Svima želimo jasno obznaniti kako ovdje nije riječ samo o nama. Mi maksimalno volimo svog brata, te svatko tko poznaje našu obitelj zna kolika je naša međusobna ljubav i koliko smo svi  bliski. Želimo da dobije svu profesionalnu pomoć koja mu je potrebna.

Prošlog vikenda on se nije normalno ponašao. Nije spavao, nije razgovarao kako zna i potpuno je izgubio interes za treniranje. A mi znamo kako on živi za to. To me zabrinulo i čim se ukazala prilika sjela sam u zrakoplov i otišla ga posjetiti, željela sam ga vidjeti. 

Nažalost, njegovo mentalno stanje bilo je puno gore nego što smo mislili i nismo mu uspjeli pomoći prije nego se u potpunosti slomio. 

Ovo teško vrijeme za moju obitelj i mene, ali molimo vas da mu nađete mjesto u svojim molitvama. Molite se da se uspije stabilizirati i da nam se vrati. 

U samo 24 sata njegov se mentalitet pretvorio u nešto neprepoznatljivo. Mi volimo svog brata i u potpunosti ga podržavamo. Nadamo se da će uspjeti dobiti pomoć koja mu je toliko potrebna', napisala je Irwinova sestra Lezlye u svojoj poruci koju je objavila na Facebooku.

Irwin Rivera trenutačno se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi gdje će čekati suđenje za pokušaj dvostrukog ubojstva.


Foto: Screenshot (YouTube)

239
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: MMA, Zanimljivosti
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije