Autor: dh
Datum objave: 31.01.2021
Komentari:


Soldić se javio nakon incidenta između Musaeva i Jurišića

Nakon proglašenja pobjednika zaiskrilo je između Musaeva i Jurišića, te su ih članovi oba tima i osiguranja trebali razdvojitiSubotnju KSW 58 priredbu u Lodzu obilježio je incident nakon meča u kojem je Rus Šamil Musaev pobijedio Slovenca Uroša Jurišića jednoglasnom odlukom sudaca. 


Nakon proglašenja pobjednika zaiskrilo je između Musaeva i Jurišića, te su ih članovi oba tima i osiguranja trebali razdvajati.


Na incident je reagirao hrvatski MMA borac Roberto Soldić koji nije baš u dobrim odnosima s Jurišićem.


Soldić je na svom Instagramu napisao:


'Evo gledam sve snimke događanja od sinoć. Vidim po svemu da je kriv mali Slovenac koji je i započeo guranje jer nije mogao prihvatiti poraz, a ljudi iz njegovog tima bili su tako jadni da su to objasnili kao da su oni napadnuti... Čista pobjeda Shamila 30-37 X3... 

I pitao sam se uvijek što ovaj Slovenac radi u najboljoj europskoj organizaciji. Priča da nemam srce šampiona, da sam od njega pobjegao u kategoriju više, a niti jednu borbu nije imao s protivnikom pozitivnog 'scorea'. 


Sve u svemu, nije ta liga, a to sam i prije govorio. Samo sramoti KSW organizaciju. Vrati se čuvati ovce, čobanu obični'.

353
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, , Roberto Soldić
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije