Autor: CroRing
Datum objave: 21.11.2020
Komentari:


Spektakl u Zagrebu! Najbolji europski taekwondaši uživo na YouTube kanalu CroRing

Svečano otvaranje prvenstva bit će u subotu 12 sati u Kristalnoj dvorani hotela Westin uz nazočnost predstavnika Europske taekwondo federacije, Ministarstva turizma i sporta, te Grada Zagreba, a nazočit će i veleposlanik Republike Koreje u RH Kim Dong-chan

Zagreb je domaćin  8. Otvorenog europskog klupskog prvenstva u taekwondou, koje će se od 21. do 25. studenoga održati u Kristalnoj dvorani hotela Westin. 


Natjecanje i sve zanimljivije događaje s klupskog EP-a pratite na YouTube kanalu Cro Ring.

Svečano otvaranje prvenstva bit će u subotu  12 sati u Kristalnoj dvorani hotela Westin uz nazočnost predstavnika Europske taekwondo federacije, Ministarstva turizma i sporta, te Grada Zagreba, a nazočit će i veleposlanik Republike Koreje u RH Kim Dong-chan. 

Natjecanje će se održati prema strogim epidemiološkim mjerama najavila je Tamara Pradegan, predsjednica Organizacijskog odbora prvenstva.

Prijavljeno je ukupno 855 sudionika od čega 616 natjecatelja u ženskim i muškim kategorijama mlađih kadeta, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora. 


Kako bi pravovremeno dobivali obavijesti o natjecanjima koje pratimo uživo pretplatite se na naš YouTube kanal.

Među natjecateljima je i 13 olimpijaca za OI u Tokiju 2021. Iz Hrvatske je prijavljeno 29 klubova i 167 hrvatskih natjecatelja.   

Prvenstvo počinju u subotu u 13 sati u Kristalnoj dvorani hotela Westin, a prvi na borilišta izlaze kadeti, njihovo natjecanje uživo pratite na našem YouTube kanalu

U nedjelju se Europsko prvenstvo nastavlja natjecanjem mlađih kadeta i juniora, u ponedjeljak na borilišta izlaze mlađe seniorke i seniori.


Seniorska natjecanja su na rasporedu posljednja dva dana, 24. i 25. studenoga. 

Borbe vrhunskih sportaša i hrvatskih natjecatelja pratite na YouTube kanalu CroRing

194
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije