Autor: dh
Datum objave: 26.01.2021
Komentari:


Stipe Miočić nastavlja pomagati Hrvatskoj, njegova zadnja poruka oduševila navijače

Američko-hrvatski MMA borac nedavno se udružio s kompanijom EZPOLE Flagpoles, te su sada zajedno krenuli sakupljati pomoć za Hrvatski Crveni križAktualni UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić još se jednom fanovima skrenuo pažnju za pomoć Hrvatskoj koju je 29. prosinca pogodio snažan potres u kojem su najviše nastradali Petrinja, Sisak, Glina...

Američko-hrvatski MMA borac nedavno se udružio s kompanijom EZPOLE Flagpoles, te su sada zajedno krenuli sakupljati pomoć za Hrvatski Crveni križ.


Svi klijenti te firme uz promo kod 'Stipe216' dobit će 26 posto popusta na svoju narudžbu, a 25 posto iznosa od prodaje bit će donirano Hrvatskom Crvenom križu. 

- Prije nekoliko tjedana Hrvatsku je pogodio snažan potres, bio je poprilično razoran i potrebna im je pomoć - kazao je Stipe Miočić u video, te dodao:


- Svaka pomoć je dobrodošla! Hvala vam.

Nije ovo Miočićeva prva akcija vezana za potres u Hrvatskoj. Na tešku situaciji u Petrinji, Sisku i okolici ukazao je odmah nakon potresa.

Posljednja Stipina poruka oduševila je njegove fanove.

'Prekrasno je vidjeti koliko poštovanja imaš za svoju zemlju. Unatoč tome što čitav život živiš u SAD-u, i dalje svakih nekoliko tjedana pokazuješ hrvatsku zastavu. To je sjajno', bio je jedan komentar.

Stipe Miočić u oktogon se vraća 27. ožujka kada će pojas prvaka braniti na UFC 260 priredbi protiv Francisa Ngannoua.


257
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: UFC, MMA, Stipe Miočić
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije