Autor: Admin
Datum objave: 04.07.2013
Komentari:
0,00


SUMMER FIGHT NIGHT U OPATIJI

OFC najavio Summer Fight Night u Opatiji ovog ljeta

Opatija Fight Club nakon što je već u veljači ove godine organizirao međunarodnu borilačku priredbu Opatija Fight Night 5 čiji su se najbolji mečevi emitirali kroz snimku čak tri dana zaredom na Eurosportu, najavio je organizaciju borilačkog festivala pod nazivom Summer Fight Night.

 

Event će biti posvećen javnim K-1 i boksačkim sparinzima, kao i prezentaciji više borilačkih disciplina. Stanovnici Opatije i njihovi posjetitelji će tako osim boksa i K-1 imati priliku detaljnije upoznati Muay Thai, MMA, brazilsku jiu jitsu (BJJ), hrvanje, judo, aikido, Krav Maga, karate i još neke zanimljive borilačke tehnike.

 

Summer Fight Night održat će se u subotu 27. srpnja s početkom u 21 sat na centralnoj plaži Slatina u Opatiji, a ulaz je za sve gledatelje slobodan.

 

Želja OFC-a je u suradnji s klubovima partnerima s opatijskog i riječkog područja uz pojedina pojačanja iz inozemstva predstaviti posjetiteljima Opatije rad borilačkih klubova iz regije povodom tjedna u kojem se slavi dan Sv. Jakova, zaštitnika grada Opatije, a uskoro će biti poznato više informacija te kompletan program.

1449
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, OFC
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije