Autor: mi
Datum objave: 08.04.2017


Teo Mikelić pobijedio Cimešu, Kedveš dominantan

U vrlo dobroj borbi na W5 u Dubrovniku Teo Mikelić jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio je Nikolu Cimešu.

Srpski borac prije samo dva tjedna osvojio je eliminacijski Kunlun Fight turnir u Kini.

Sjajna prva runda otvorila je ovu borbu. Cimeša je ušao nešto agresivnije u meč i pogodio lijevim koljenom u tijelo. Mikelić vraća middle kickom. Gostujući borac zatim plasira kombinaciju lijevi kroše-desni low kick, pa middle kick- lijevi kroše. Mikelić zatim udarcem nogom u prsa ruši Roninovog borca, ali nema nokdauna. Cimeša onda lijevim krošeom kontrira na low kick, a Mikelić više puta prijeti high kickom.

 

Mikelić drugu rundu otvara high kickom, pa lijevim koljenom. Do kraja runde izmjenjuju napade svim oružjima kick boksa, a dojam je da je Mikelić nešto uspješniji.


Na startu 3. runde Cimeša ide naprijed, ali i više promašuje. Sredinom runde Srbin preuzima kontrolu i pogađa spinning backfistom. Završnica pripada Trojanovom borcu. Prvo pogađa desnim middle kickom, pa kombinacijom 1-2.


Luka Tomić izgubio je nokautom u drugoj rundi od Milana Paleša. 24-godišnji Slovak rušio je Splićanina aperkatom u prvoj rundi, ali nije bilo nokdauna. Pred kraj druge runde Tomić je ponovno bio na rubu nokdauna i kada se činilo da će dočekati kraj runde Paleš ga je nokautirao desnim krošeom. Slovak je prošle godine pobijedio Vlada Tuinova i Williama Diendera.Andrej Kedveš još jednom dominantnom izvedbom došao je do pete pobjede u W5. 19-godišnji 'AK-47' jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je njemačko-ukrajinskog borca Jurija Makalova.


Početkom borbe Kedveš napada nižeg protivnika nogama i koljenima, a Makalov uzvraća snažnim prednjim lijevim direktom. Pred kraj runde Đakovčanin je prvo low kickom izvrtio protivnika, pa ga pogodio aperkatom i desnim krošeom. U drugoj 'AK-47' potpuno dominira. Sijevali su low kickovi, koljena, te front kick i spinning back kick, a nakon toga je i uhvatio protivnikov udarac nogom i počistio ga. Kedveš treću otvara snažnim desnim krošeom koji je uzdrmao devet godina starijeg Makalova. Do kraja runde potvrdio je dominaciju i osigurao petu pobjedu u petom nastupu za W5.

U drugoj borbi večeri Finko Barišić prekidom u četvrtoj rundi pobijedio je Sergeja Chadina. Borba je prekinuta u ekstra rundi nakon liječničke intervencije. 19-godišnji Rus imao je posjekotinu na desnom, a lijevo oko mu je bilo zatvoreno.


Priredbu je otvorio Muhamet Deskaj pobjedivši na težini od 63.5 kilograma jednoglasnom odlukom sudaca Poljaka Krzysztofa Olszewskog.W5 Undefeated:


Muhamet Deskaj def. Krzysztof Olszewski  (jednoglasna sudačka odluka)
Finko Barišić def. Sergej Chadin (TKO, R4)
Andrej Kedveš def. Juri Makalov (jednoglasna sudačka odluka)
Teo Mikelić def.  Nikola Cimeša (jednoglasna sudačka odluka)
Milan Paleš def. Luka Tomić (KO, R2)
Vlad Tuinov def. Massaro Glunder (jednoglasna sudačka odluka)
4931
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Andrej Kedveš, Teo Mikelić, W5, Nikola Cimeša
Najpopularnije
Najnovije