Autor: Admin
Datum objave: 28.06.2012
Komentari:
5,00


TITO ORTIZ – JA SAM BORAC

Još uvijek sam među top 10 boraca

Tito Ortiz će sljedećeg vikenda ući u oktagon sa Forrestom Griffinom, ne bori se samo za sebe, bori se za obitelj, za fanove, spreman je umrijeti...

 

Nekadašnji MMA prvak u poluteškoj kategoriji Tito Ortiz je najavio rat s Forrestom Griffinom, 7. srpnja kada se dvojica boraca nađu u oktagonu u Las Vegasu.

 

„To je ono što radim zadnjih petnaest godina. Vrijeme je da pokažem svoje vještine znajući da sam još uvijk jedan od top 10 boraca poluteške kategorje. Forrest dolazi boriti se sa mnom. Zato sam pitao da se borim s njim, jer se on dolazi boriti.“ – rekao je Tito Ortiz u intervjuu za UFC.com.

 


 

Tito je spreman umrijeti za svoje ciljeve. Neće odustati niti jednog trenutka pa makar ga morali iznijeti iz borilišta. Spreman je ići naprijed na njegove udrace, nema resplekta, eksplodirati će.

 

„Testirat ću njegovu bradu, i udarat ću ga iznova. Uništit ću ga, ozlijedit ću ga.“ – rekao je Ortiz.

 

Ortiz je izjavio kako je istinski borac, kako se bori da bi preživio, kako se bori za svoju obitelj, fanove i za sebe, ali kad uđe u oktagon, neće se boriti za novac, nego će se boriti za pobjedu znajući da je on najbolji borac te večeri.

1748
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Tito Ortiz, UFC 148
Komentari
# 1 Dana 28.06.2012 - 18:53 qrjak ... je rekao/la:
ti si svoje odavno zavrsio
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije