Autor: mi
Datum objave: 14.11.2014


Tito Ortiz: Ono što Bonnar donosi su batine koje je pobrao

Osim UFC-a 180 ovog vikedna čeka nas i odlična Bellatorova priredba u San Diegu na kojoj se u glavnoj borbi večeri sastaju članovi UFC-ove Kuće slavnih Tito Ortiz i Stephan Bonnar.

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Ortiz smatra da Bonnar nije učinio ništa spektakularno od borbe s Forrestom Griffinom na prvom Ultimate Fighteru 2005. godine.

"Nemojte me krivo shvatiti, to je bila sjajna borba, bio sam tamo. Ali što je sa svim sjajnim borbama koje su fanovi gledali u mojoj karijeri? Da vas izaberu u Kuću slavnih nakon poraza i uz to što nikad niste bili prvak za mene nema smisla."

"Ono legitimno što Bonnar donosi su batine koje je pobrao tijekom karijere u UFC-u. Po tome je on poznat. Po primanju batina. U subotu navečer napokon ću dobiti priliku ušutkati ga jednom zauvijek."


Ortiz se s Bonnarovim protivnikom iz finala TUF-a, Forrestom Griffinom sastajao tri puta, ali "The American Psycho" mu je uvijek prolazio ispod radara.

"Uopće ne znam tog tipa. Sve što znam je da je bio zvijezda reality showa. Tip s reality TV-a. To je to. Forrest, s druge strane, je učinio sjajne stvari u UFC-u. Bio je sjajan borac i svjetski prvak, natjecao se na najvišoj razini"


Bellator 131:

Tito Ortiz  vs.Stephan Bonnar

Will Brooks vs. Michael Chandler

Muhammed Lawal vs. Joe Vedepo

Melvin Manhoef vs. Joe Schilling

Mike Richman vs. Nam Phan
1035
Kategorije: MMA
Tagovi: Tito Ortiz, Bellator, Stephan Bonnar
Najpopularnije
Najnovije