Autor: dh
Datum objave: 24.11.2020


Trilogija se nastavlja! Poznat datum borbe između Verhoevena i Ben Saddika

Njihova trilogija počela je 2011. kada je Ben Saddik prekidom pobijedio Verhoevena, a šest godina kasnije nizozemski kickboksač je uzvratio i nokautom u petoj rundi pobijedio Marokanca, te obranio pojas Gloryjeva prvaka

Glory je objavio datum treće borbe između Rica Verhoevena i Jamala Ben Saddika, a njihov okršaj u teškoj kategoriji bit će 30. siječnja u Nizozemskoj. Bit će to Verhoevenu deseta borba u kojoj brani pojas prvaka.

Njihova trilogija počela je 2011. kada je Ben Saddik prekidom pobijedio Verhoevena, a šest godina kasnije nizozemski kickboksač je uzvratio i nokautom u petoj rundi pobijedio Marokanca, te obranio pojas Gloryjeva prvaka.

Ben Saddik je nakon tog poraza imao četiri pobjede u nizu. U rujnu 2018. pobijedio je D’Angela Marshalla, a u prosincu iste godine  u Rotterdamu je osvojio turnir osmorice. 


U osmini finala je slavio prekidom protiv Juniora Tafe, u polufinalu je na bodove pobijedio bivšeg UFC-ovog borca Guta Inocentea. Marokanac je u finalu nokautom pobijedio Benjamina Adegbuyija.

Rico Verhoeven je u posljednjoj borbi lani u prosincu sretno stigao do obrane naslova. Naime, Badr Hari se ozlijedio i sredinom treće runde morao je predati meč. 


Pri jednom pokušaju kružnog udarca ozlijedio je stopalo. Do tog trenutka vodio je u bodovima nakon što je dvaput rušio Verhoevena.


270
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, Rico Verhoeven
Najpopularnije
Najnovije